Alles op het gebied van water en voer voor paarden

Vragen? +31 6 11192661

Voorkomt koliek bij paarden

Minder voerverbruik

Gezonde paarden, blije eigenaar

Over ons

Over ons2020-08-26T12:35:41+02:00

De wetenschap achter kleinere porties

Een revolutie in de manier waarop je je paard voert.
Bij iFEED we zijn over onze dieren gepassioneerd en we weten dat er een betere manier is om te zorgen voor onze huisdieren en paarden.
In plaats van onze paarden te dwingen zich aan te passen aan onze voedingsschema’s, moeten we hen voeden op basis van de voedingsschema’s die de natuur voor hen heeft ontworpen.
Dit was de gedachte die T. Dahl had toen hij iFEED ontwikkelde in Denemarken in 1995. Het iFEED systeem is ontwikkeld op basis van het eenvoudige concept door het aanpassen van hoe de paarden worden gevoed in de stal met hoe paarden grazen in de natuur.
Paarden zijn grazende dieren met maag en darmstelsel dat ontworpen is voor het traag opnemen van voer in kleine porties.
Met iFEED kunt u maximaal tot 700 kleine porties krachtvoer  in 24 uur voeren. U gaat afhankelijk van of uw paard overdag buiten graast de tijden en de gewenste hoeveelheid instellen.

iFEED Technology LLC Noord-Amerika werd opgericht in 2012 toen mijn vrouw en ik naast onze banen iFeed Amerika oprichte om mijn vaders bewezen technologie over te nemen en in Amerika te introduceren. Wij hebben ons kantoor en magazijn gevestigd in Seattle. Van hieruit verkopen wij rechtstreeks aan de consument in de Verenigde Staten.
Voor Europa en de rest van de wereld vertrouwd iFeed op distributeurs per land welke direct verkopen aan de eindgebruiker of via de lokale dealer.
In Nederland en België is onze verdeler Vewi Techniek Dorus Snijders. “Ik kwam in 2016 in contact met ifeed en was gelijk enthousiast over het product.” Ik was destijds werkzaam in de ruitersportsector met revalidatie gerichte producten zoals Hidez compressietechniek en relevante producten.
Het welzijn van het paard, de gezondheid in de basis en het voorkomen van klachten en blessures greep mij erg aan. Om die reden ben ik met iFeed aan de slag gegaan en hebben we het product in Nederland gelanceerd.
Omdat wij enthousiast zijn over ifeed en veel tevreden klanten hebben rekenen we op mond-tot-mond reclame om ons merk op te bouwen. Dus gelieve zegt het voort en help ons bij onze missie “goed voeren begint bij goed voeren”. U kunt dit doen door een bonuscode aan te vragen via het contactformulier. Wij geven u als tevreden klant € 10.00 bonus per feeder die door uw enthausiasme verkocht wordt.

Wat andere zeggen:

LOGO iFEED

‘’Het is goed gelukt met de Ifeeds. Makkelijk te installeren en aan te sluiten. Afgelopen weekend heb ik dit gedaan en de paarden zijn er heel blij mee… Ik in ieder geval wel want dit geeft me wat rust in de tijden dat ik thuis moet zijn om te voeren. Bedankt voor de service.’’

Demi, amazone

Victoria Stables, Veghel

Titel

Ga naar de bovenkant