iFeed genomineerd voor “horses product van het jaar 2017”

iFeed is genomineerd voor “horses product van het jaar 2017”

De revolutionaire manier om uw paard te voeren. Uw paard is een grazer. Dat doet uw paard 24/7. Het belangrijkste in een goed rantsoen is het ruwvoer. Daarnaast zult u naar behoefte met krachtvoer kunnen werken. Om in deze behoefte goed te voorzien is er de iFeed. Met deze automaat kunt in porties van zo’n 50 gram meerdere porties per keer voeren op de door u ingestelde tijden. Dag en nacht. Kleine porties zijn beter voor uw paard. Het voorkomt koliek, verstoppingen en maagzweren en het voer wordt beter opgenomen. iFeed is gezonder voor uw paard. Het gaat niet alleen om wat je voert, maar ook hoe je voert.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En mis geen enkele update of innovatie.

[contact-form-7 id=”210″ /]