De iFeed is een innovatieve voerautomaat, die ervoor zorgt dat paarden op vastgestelde tijden kleine porties krachtvoer of andere supplementen te eten krijgen. Paarden hebben een kleine maag en produceren constant maagzuur. Door te kauwen produceert het paard speeksel en dit speeksel helpt het maagzuur te neutraliseren en beschermt het slijmvlies van het bovenste gedeelte van de maag. Door een paard grote porties tegelijkertijd te voeren en daarna uren niks te geven, raakt zijn spijsverteringsstelsel overbelast. ‘Door foutief voermanagement krijgen veel paarden last van maagzweren of koliek. Een betere verdeling van het krachtvoer in kleine porties is ook beter voor het maag/darmstelsel van het paard. De iFeed voerautomaat helpt hierbij’, legt Dorus Snijders uit.

Simpel product
Met zijn bedrijf Vewi Techniek verkoopt Snijders de iFeed in Nederland. ‘Er zijn nog wel andere voerautomaten in de markt, maar die zijn meestal grootschaliger, duurder en gecompliceerder. De iFeed is een simpel product dat eenvoudig en door iedereen is te installeren en zorgt er bovendien voor dat paarden goed worden gevoerd.’ De voerautomaat draait inmiddels al bijna twee jaar in de stal van Jan-Willem van Heeswijk van Victoria Mengvoeders in Veghel. Snijders: ‘Hij kent de wereld van diervoeders als geen ander en stond er in eerste instantie absoluut niet voor open om hun werkwijze op het gebied van voeren aan te passen. Maar inmiddels is hij erg enthousiast over het systeem en heeft hij zijn stal compleet uitgerust met iFeed voerautomaten. Verder hebben we de iFeed ook al in een aantal andere stallen mogen installeren.’

Stimuleren
De Brabantse ondernemer heeft hoge verwachtingen van de iFeed. ‘Onze doelstelling is dat iedereen in de paardenwereld de iFeed dit jaar leert kennen. Elke paardenhouder moet weten wie wij zijn en wat wij doen. Die publiciteit willen wij vervolgens gebruiken om de verkoop van de iFeed te stimuleren. Onze uiteindelijke ambitie is om de hele paardensector te gaan voorzien van iFeed voerautomaten.’

...when we discovered iFEED it seemed too good to be true. 4 months later and 2 select world champions was proof enough for us that iFEED is the only way to go

Clark Rassi, Bushy Park Farms Stallion Manager

iFeed
2017-06-04T22:09:58+02:00

Clark Rassi, Bushy Park Farms Stallion Manager

...when we discovered iFEED it seemed too good to be true. 4 months later and 2 select world champions was proof enough for us that iFEED is the only way to go
16 World Titles in all w/ Breeder's Futurities too!! this amazing technology has been a revolution to our program!!

JT Mitchel

iFeed
2017-06-04T22:06:10+02:00

JT Mitchel

16 World Titles in all w/ Breeder's Futurities too!! this amazing technology has been a revolution to our program!!
‘’Het is goed gelukt met de Ifeeds. Makkelijk te installeren en aan te sluiten. Afgelopen weekend heb ik dit gedaan en de paarden zijn er heel blij mee… Ik in ieder geval wel want dit geeft me wat rust in de tijden dat ik thuis moet zijn om te voeren. Bedankt voor de service.’’

Demi

iFeed
2020-06-03T11:32:25+02:00

Demi

‘’Het is goed gelukt met de Ifeeds. Makkelijk te installeren en aan te sluiten. Afgelopen weekend heb ik dit gedaan en de paarden zijn er heel blij mee… Ik in ieder geval wel want dit geeft me wat rust in de tijden dat ik thuis moet zijn om te voeren. Bedankt voor de service.’’

Victoria Stables NL

iFeed
5
2020-06-03T11:29:47+02:00

Victoria Stables NL

Its not often that a product exceeds your expectations... but iFEED does.

Karen Douglas, Washington

iFeed
2017-06-04T22:11:15+02:00

Karen Douglas, Washington

Its not often that a product exceeds your expectations... but iFEED does.
By utilizing iFEED and feeding small meals 8-12 times per day, my horses have improved on every level.

Dean Stermer, Professional Rodeo Cowboy

iFeed
2017-06-04T21:57:53+02:00

Dean Stermer, Professional Rodeo Cowboy

By utilizing iFEED and feeding small meals 8-12 times per day, my horses have improved on every level.
0
1
iFeed

Meer informatie? Bel +31 6 11192661

Options

Selecteer